Idiotben!!!

Det är också en rubrik... Igår hade jag jätteont i både leder för att jag börjat samla vätska ju och jobbiga sammandragningar o halsbränna... var lätt less på att vara gravid igår.  Något jag varit bortskämmd med i några veckor är att mitt ben hållit sig på plats och inte stökat, vilket inneburit att jag kännt mig piggare och lite stabilare i kroppen... men igår när jag kikat till Joel innan vi skulle sussa och gick över golvet så kände jag igen smärtan när mitt högra roterar bakåt... dags för en ny bäckenrotation så benet vart 5 cm kortare än det andra igen...

tack och lov la min snälla sjukgymnast det till rätta igen i morse när jag ändå skulle till barnmorskan, så jag slapp gå hem efter barnmorskan och ringa och beställa tid och släpa mig ner och upp för trapporna en gångtill idag eftersom jag helst inte ska gå i trappor, så nu är man öm och mörbultad i bäcknet, jag hoppas det vill hålla sig på plats ett tag iaf innan det far ur igen, sdet är bara att dra åt bäckenbältet, ta det ännu lugnare och hoppas på det bästa... vet ju att oddsen är större nu mot slutet att det hoppar ur och roterar då fogarna mjukas upp mer och mer...

Nu är 33 veckor gågna och vi haltar in i vecka 34 spännande värld! Bebben mådde rpima och alla prover var bra, hjärtljud och blodtryck, har väldigt lågt blodtryck som vanligt men det är ju bara bra under graviditeten :-) Bebben står på huvudet, är inte lutfixerad ännu men har trängt ner ganska långt med huvudet iaf... vilket jag misstänkt då det är en väldigt tjatig fot som sparkar på mitt högra revben stup i ett... kort som man är så blir det ganska trångt på längden nu mot slutet... rumpan ligger mot mitt vänstra revben :-D

Känns jobbigt att börja ta det jättelungt igen då jag ju kunnat göra liiite saker iaf ibland men nu måste jag tänka hela tiden igen... även om jag inte gjorde tunga saker förut när jag var lite piggare i benen så känndes det lite mera fritt iaf, att jag iaf kunde göra några sysslor ibland... men nu får vi ta det easy easy igen!

Tur att min fina make finns här och stöttar mig :-) Snart är vårt andra pyre här och jag kan börja träna till mitt bäcken och kroppen igen... ska bli underbart!

Hoppas ni som väntar småttingar före mig inte får vänta så länge till!!!

Kram Fridis

Joel tränar

Favvobild på Joel när han var väldigt liten :-)

Joel ser ut som en söt Hob :-)

Vårat fina hjärta ;-)

Trött och sliten...

Just nu känner jag mig lite trött och sliten, har haft härliga sammandragningar och ont i lederna... antar att det är för att jag börjat samla på mig lite vatten nu men som sagt nu är det den jobbigaste tiden på ett sätt men den bästa då det ju närmar sig :-)

Har svårt att sova bra vilket ju inte är konstigt alls då jag inte kan sova på rygg... får ont i armarna när jag bara kan sova på sidan ;-)

Det är ju ungefär en och en halv månad kvar om den lilla vill vara lydig.

Nä kanske sussadags en stund?

Lite nostalgibilder på Joel så man inte glömmer att det inte var längesedan han var en liten pojke :-)

Gåstolen är tydligen inte byggd för de som vill gåträna tidigt men Joel lärde sig ju gå tidigt utan den åxå, fast grejorna på stolen är fina de med ;-)



Joel o pappsen

Joel nyfödd


Helgmysigt

Tjenixens!

Igår kväll åkte Joel på feber men nu är det borta verkar det som, han tjoade och sjöng i sitt rum i flera timmar efter att vi lagt honom men eftersom han inte var ledsen fick han hållas men han somnade aldrig, gick dit för att stoppa om sötnosen och då märkte jag att solstrålen hade feber :-D Men idag mår han bättre igen, eller han verkade rätt glad igår fast han hade 39,3 så.

Ikväll blir det bara myspys vad det verkar för att ta det lungt och ha det skönt med underbara familjen! Lie myspys och nån äventyrsfilm gissar jag står på schemat, det var sista budet iaf :-)

Längtar verkligen tills lillbebben kommer ut... ni lär få höra det tjatet ett antal gånger framöver, vill ju inte att den skakika fram förtidigt men att den rätta tiden ska komma fort vill jag :-)
De vänder gärna ut och in på magen när jag ska sova och fixar härlig halsbränna åt mig i samma veva ;-)


trött men glad

Är ganska trött efter en bökig natt med många ilningar och en väldigt stökig bebbe i magen, känndes som att den gjorde allt för att vända ut och inn på magens innehåll... men den jobbar ju på att fixera sig sakteliga så då får man ju snällt stå ut, vill ju gärna att den kommer ut med huvudet först :-D
I morse när jag vaknade hade den lilla hicka i magen :-) det känns alltid lite lustigt med de små hickningarna, men betydligt skönare än nattens stök ;-)

Vi får se vad dagen har med sig idag, igår fixade vi med bebbens kläder och vek in sånt vi tvättat osv, rensade och fixade även till i Joels byrå med kläder, skönt!

Ska försöka lägga in några bilder här framöver... känns som att det var ett tag sedan nu... men jag lovar inte vilken dag *skratt*

Härliga underbara familj ;-)

Ja nog har man världens bästa familj alltid, så otroligt glad för det!

Var och firade farmor som fyllde 90 år igår :-) Var roligt att träffas!

Jag är så glad för snön, det känns så mysigt, hoppas den inte försvinner helt bara , det blir så ljust och fint :-)

Igår var jag och rotade fram mer kläder och andra saker som ska tvättas till bebben som vi hade nere i källaren, det straffar sig tyvärr idag då mina ben inte är att leka med... Älsklingen kom och bar upp de stora påsarna åt mig som jag lyckats samla ihop men att riva i lite kläder och så trodde jag att jag skulle klara med bravur... men det blev tydligen utan bravur, foglossningen känns väldigt idag... igår efter att jag varit i källaren och sedan tittat på tv en stund och skulle upp ur soffan... ha, tji fick jag, höll inte på att komma därifrån för det gjorde så ont :-D men jag lyckades tjura mig upp och ta mig till sängen, sängen är mycket skönare att sova i än soffan :-)

Förhoppningsvis ska jag klara av att köra någon maskin med bebbegrejor men vi får se om jag kan hänga, annars får älske hjälpa mig!!! Måste ju passa på att förbereda lite i taget så att iaf det viktigaste är gjort ifall jag skulle vara helt orkeslös och trött mot slutet! Det vart jag med Joel och nu har jag ju mer problem med benen än då så man är mer begränsad. Dessutom så är det ju lite julbestyr som ska försöka hinnas med innan bebben kommer :-) och nyårsbestyr troligtvis *skratt*

Nä nu ska här ätas lite frukost snart :-)

Många kramar till dig farmor :-)

Farmor 90 år och min kära syster Siri ;-)

Nu går vi in i vecka 32

31 fullgångna vckor, nu är vi inne i vecka 32s spännande värld :-) Varje dag närmare bebbens utkomst är en framgång, ska bli så mysigt att få en liten till, det är nu man börjar förstå att jag snart är mamma till 2 underbara människor :-) Livet är verkligen härligt och extremt härligt när man har barn, dagarna blir aldrig händelselösa :-)

Var nyss hos Barnmorskan och allt såg bara fint ut, idag låg den med huvudet neråt (sist hade den fläkt ut sig vågrätt istället. vaknade i natt av ilningar så jag misstänkte att den var där och buffade med lillhuvudet.. den är inte fixerad men den jobbar nog på det iaf :-) Det är ju ingen bråska ännu.

Joel är på dagis och roar sig, igår när Micke hämtade honom på dagis hoppades de att han fått vila på jobbet... Joel hade haft stenkul hela dan... vilket innebär full fart med glatt humör på livet och då kan det ju vara svårt att hinna med ibland även för de mest erfarna fröknarna på dagis ;-) Men härligt att han är en gladskit med aptit på livet, önskar han kunde dela med sig av sin framåtanda ibland då jag kan vara lite överförsiktig ibland när det gäller att slänga mig in på nya äventyr :-D

Bilen har fått ny vindruta nu, skönt att slippa kika in i sprickorna :-)

Igår var jag hos mamma, insåg att jag inte kan köra bil så länge till med mina korta armar och stora mage, magen tar i ratten nu... bilen är inlämnad på verkstad för lite tillfixning, jag fick skjuts hem av henne och det var väldigt skönt :-) Joel vart överlyckning när vi kom hem och mormor och Vovvan var med och hälsade på :-)

Nä nu ska här göras lite nytta av något slag :-)


RSS 2.0