Lite bilder

Joel busar 4 månader

Joel busar 4 månader

Joel sötisen 4 månader

Joel och jag i Järkvissle-4 månader

Nu är han den glada pojken igen

Äntligen, igår var Joel som vanligt igen efter sprutan, det tog 5 dagar innan kinkigheten försvann men igår var han den LILLA SOLSTRÅLEN han alltid brukar vara igen, så härligt och skönt, både för oss och honom! Vart ju nästan orolig att han skulle förbli ledsen och kinkig :-D att gladskiten inte skulle titta fram igen. Han är verkligen ett litet solsken, just nu ligger han och slummrar sött i sängen :-)

Själv är det dax för sjukgymnasten igen, var där i förrgår och bäckenet hade roterat igen så att högerbenet blir kortare och det gör ont men det fixade hon tillbaka, tyvärr såg jag igår att samma sak hänt igen så nu  får hon fixa igen... ska få lite fler övningar idag iaf som ska stärka upp muskler som finns i närheten :-)

Ser ut att bli en kanonfin dag idag!

Vaccination

Igår fick Joel sin första vaccination (som han skulle fått vid 3 månader) mot difteri men pga klumpighet från BVC hade vi liksom inte fått någon kallelse... dvs jag och darlingen upptäckte att det började gå lite väl lång tid sedan han var 3 månader, men nu är det gjort iaf och lillemannen har varit lite loj både igår och idag, sovit MYCKET men ingen feber iaf :-)

Jag är verkligen lycklig som har så fina pojkar :-)

Älskar mina myspojkar!

Hej hopp!

Jag har verkligen världens mysigaste pojkar och ett underbart liv! Det är så otroligt härligt, Micke är verkligen underbar, vi passar liksom ihop, han är verkligen min bästa vän! Att vi fått en fin son är ju inte fy skam det heller, livet är härligt! Just nu kan jag lova att man inte har tråkigt en dag :-) Joel tränar på att krypa han, men ännu snurrar han runt vilket han inte alltid är nöjd med, han vill ju framåt *skratt*
I dagarna två har det shoppats här, inte vanligt för att vara mig menkänns skönt att få hem en bokhylla, vi har ju ganska ont om förvaring eftersom vi bor trångt men även lite småprylar inhandlades. Idag har vi städat och donat lite och bakat kanelbullar har jag hunnit med, får passa på nu under helgen för på vardagarna är det stenhårt då kilona ska väck, lika bra att sätta igång på engång :-)

Joel har sovit en natt i sitt eget rum nu och det var inga problem, fast han har ju sovit där på dagarna förut så det är ju inget konstigt i sig, det är svalare i det rummet på kvällarna också och det känns bättre för hans skull!

Nä nu ska jag dona lite innan filmen.








Slödag

Tjenixens!

Idag har jag och min kära familj haft en riiiiktig slödag, inte ens en promenad har det blivit (men dagen är ju inte slut ännu) läggdags är ju ännu några timmar bort, vi har kikat på TV och myst och gat med lilla gopojken vår och kissarna.

Men snart är det baddax för Joel, bara det att han nyss slocknat med pappa i sängen :-D Slöpojkar!

Katterna är inte bättre de heller, skönt med en lite svalare dag faktiskt!

I Fredags var vi på skulefestivalen (jag, Micke och syster Siri medan Joel mådde gott hos mormor) vi hade jätteroligt och dit åker vi fler gånger, lungt och barnvänligt, familjärt och väldigt få beruade personer vilket jag tycker är väldigt skönt! En rolig och städat festival där man kan njuta av dem på scenen istället för som på många andra ställen, knuffas och trängas med mer eller mindre berusade personer. Lagom volym och mysigt. Siri lyckades få både autografer och en kram av Jack Wreesvik och fixade snällt en skiva med autograf från Caroline af Ugglas till mig *skratt* , vi var på mannaminne och kikade på en massa gamla grejor innan festivalen och det var också mysigt, vi passade på att käka där och jag åt strömming och potatismos, såååå gott! Siris mat var inte dum den heller, jag lyckades få en 3djedel av den också :-)

en kompis var här på en liten kaffeslurk också :-) Alltid roligt!Tyvärr hittar jag inte mappen med skulebiilder, Micke måste ha gömt dem hihi, ska lägga in när han plockat fram dem åt mig.






RSS 2.0