Bilder på mig *skratt*

Frida hos bror 2009

Frida för flera år sedan

Frida för några år sedan 2

Frida


Bröllopsdag m.m

Igår firade vi ettårig bröllopsdag här hemma, vi såg män som hatar kvinnor *skratt* och myste :-) För ett år sedan var jag stor och vi hade inte ens träffat vår lilla Joel, det känns ofattbart nu, han har ju funnits jämt :-D

Vi ska fortsätta att vara rädda om vårt förhållande, varandra och oss själva! Kärlek är livets mening men också livets lärande och konst!

Justt nu håller jag på att förbereda mig för jobbet, ska laga till lite lunchlådor och sådant samt imorgon dagen innan det bär iväg till jobbet ska jag upp halv sju iaf, när jag börjar jobba igen blir det ju uppstigning vid 4 snåret för att hinna med morgonens promenad, men den gör gott för själen, kroppen och humöret.

I samma veva är det dags att strypa åt igen med gotta efter julens kanske inte helslappa men iaf halvslappa inställning till viktnedgång, jag har motionerat som vanligt och ätit hyffsat men inte perfekt så nedgång är nog att ta i, har gåt upp 2 kilo men det känns inte mkt faktiskt, trodde det var betydligt mer kan jag lova!

Träning 2 dar i veckan på gymmet ska också påbörjas efter juluppehållet... nu får ju timrågymmet på badet bli min träningsarena då jag ju blev utskriven från sjukgymnastiksgymmet före jul, känns härligt för då har jag också tillgång till den underbara bubbelpolen efteråt.

Jag ska göra broccolisoppa till matlåda iaf och någon mer soppa.

Lördagslyxmiddagen kommer att bestå av stuvade makkisar och prinskorv  med grönsaker ;-)

Joel och jag ska nog ta oss en prommis i finvädret bara han vaknar :-)

Ska försöka städa lite till idag, dammsög igår och lämna ett fint hem åt älsklingen på måndag så han får njuta av sin första dag som hemmaman med lilleman.

Det ska bli så roligt att vara med en av mina bästa vänner och bästa arbetskamrat oftare iaf nu när jag börjar jobba, att det är ömsesidigt är bara roligare :-D

Kommer förmodligen bli yr på alla människor efter ett drygt år i hemmets lugna vrå och framförallt alla nya ansikten som lär dyka upp, det är ju ganska stor omsättning på en stor arbetsplats.

Sätter in lite minnes och egokort ;-) Blir så mycket Joel här så det är bäst att jämna ut lite.

Promenadernas dag...

Idag har det varit en helt underbar dag! Jag har varit ute på två långa sköna promenader, en alldeles ensam för njutning och tankerensning och en med lilleman i vagnen med ett strålande humör :-)

Joel tultar runt här hemma och tränar sina två ben stup i ett, snart springer han nog omkring här hemma mest hela tiden!

Ska snart försöka gå och lägga mig igen... tänkte försöka orka se junior vm i hockey i natt och då bör man sova lite innan :-)

hoppas ni får en fin kväll :-)

Lite Julbilder

Jag och Joel (jul hos Joels morfar och mostrar den 26 december-09)Jag och Joel (jul hos Joels morfar och mostrar den 26 december-09)

Joel hos sin morfar 26 dec 2009

Avundsjuk kisse vill ha Joels julklapp (julafton hos Joels mormor 2009)Joel ger uppKissekatten Mimsan är vinnaren ;-)

 

mimsan igen

Joel vid Kalleanka-09


Nyår :-)

Vi firade nyår här hemma med Joels yngsta storebror och hans mamma som kom hit och sov över, vi hade järremysigt och lagade mat och efterätt ilag :-)
Dagen före nyårsafton upptäckte vi iaf ett litet gryn nere i Joels lilla mun, snart får man passa sig, då kan han bitas när han blir arg ;-)

Jag älskar verkligen min älskade familj, den betyder mest för mig i livet, Min älskade Micke och vår Joel och kissarna våra, Jag känner så stor kärlek för livet jag lever med dessa underbara individer, jag ångrar inte en sekund att jag gav mitt löfte att dela mitt liv med min kära make!

Jag älskar min släkt och mina nära vänner, ni betyder också så OERHÖRT mycket för mig/oss!

Jag håller psykiskt på varje dag att förbereda mig för att börja jobba och jag börjar känna att det ska bli lite kul, hade helst velat dela på mig dock så jag inte missar något roligt här hemma :-) Men jag tycker det ska bli underbart för Micke och Joel att få vara ilag utan mig och ha grabbmaffia hemma :-) Jag får hoppas att kattdamerna håller i taktpinnen och håller ordning på grabbarna om de blir alldeles för vilda :-)

Men de här dagarna som är kvar ska njutas av, måste dock börja lägga mig lite tidigare så jag kommer in i rytmen för tidiga mornar... har ju alltid varit morgonmänniska men under detta år har jag vänt på dygnet, Joel har ju alltid sovit så snällt och vi har varit otroligt bortskämda, I morse (vi brukar inte sova så länge) så gav jag Joel välling vid 07.00 och gick ut en prommis på nån halvtimme, när jag kom hem hade han somnat om vilket han brukar så jag kröp ner hos Mickis igen och vaknade kvart över tio av att liten grabb vaknat :-) En riktig sovmorgopn :-D

Vi var hos vänner och fikade igår och det var mycket trevligt!

Träffade en kompis för några dagar sedan som var hemma i staden under jul/nyår från plugget och det var jätteroligt att ses igen *kram* kör järnet nu de sista månaderna :-)

Lägger strax ut lite bilder på sidan, lite blandat :-) 


RSS 2.0