Livet är underbart :-)

Hej kära vänner :-)

Mitt liv är helt underbart! Förutom lite kväljningar och en kvällskräksning så har jag mått bra idag!

Jiva kom hit med Älsklingen igår efter att de spelat, så kul att träffas, det blir ju lite mer sällan när de inte spelar här hemma men desto mindre trångt :-D Hon slaggade över och idag har vi haft en mysig dag Jag, älske, lillemannen och Jiva, Mycket bus och mycket skratt har det blivit men också lite allvarligare samtalsämnen  och lite musikskapande ;-) Love you gumman, du ger så mycket energi, hoppas jag ger lite av min till dig ;-)

Magen börjar forma sig mer till bebbemage nu, idag var det en av Mickes bekanta som minnsan undrade när nästa skulle kika fram, de flesta nära vet ju men inte alla bekanta på längre håll, man är nog dock i ett sådant stadie när många misstänker men inte vågar fråga ifall de skulle ha fel och är rädda för att förolämpa mig, om jag skulle blivit fet runt magen istälet för att bära på en liten till :-D

Funderar på att gå och sussa om en stund då det blev en sen kväll igår och bara några timmars sömn men en liten stund till orkar jag nog vara vaken :-)

Blombuketten jag fick på min 26 årsdag av Mina älskade pojkar ;-)

Familjen

Jag verkligen ÄLSKAR min familj!!! Ni är bäst! Fina älskade Micke som är så varm och härlig livskamrat och min stora kärlek, Älskar DIG!
Vår Fina Joel som är den helt klart underbaraste sonen vi kunde ha blivit föräldrar till, full med skratt, glädje, bus! Alltid full av nya upptåg, både roliga och mindre vettiga ibland *skratt*

Våra fina kissar går inte av för hackor de heller :-) Våra fina damer som just nu är väldigt trötta då jag nyss busat med dem!

Sommar 2010- Joel och Micke myser i hängmattan, mina fina grabbar 

Ps. Gerd är med på ett hör hon med ;-)

Härliga underbara dagar :-)

Det är så skönt att vara ledig!!!! Vi har tillbringat några dagar hos min mamma på lanmdet men är nu hemma igen, jag har mått så bra, det är så härligt ren luft där och själen får verkligen ro, axlarna ramlar ner och man slappnar av på ett helt annat sätt än livet i vår lilla "betongbunker", Mitt illamående har varit riktigt ok när jag varit där men så fort jag kom hem kom kväljningarna igen. Men jag spyr mer sällan nu och är piggare överlag och det är härligt! Är i vecka 16 nu så det rullar på!

Jag är en naturtjej, inget mer med det, älskar naturen, den härliga luften och att få släppa stressen med motorvägar och folk överallt! Jag är social men man behöver inte vara osocial bara för att man bor på landet, snarare tvärtom, här hemma vet man knappt vem som bor i granndörren, på landet hejjar alla även om de inte vet vem man är. Det som är jobbigast med stan (haha, vår håla vi bor i är sååå liten för de flesta men stor för mig) är alla intryck hela tiden, bilar som rusar förbi, folk överallt, det är roligt att gå och handla i affärer några timmar ibland, men det räcker helt klart, sedan jobbar jag ju på affär så jag får min sociala del ändå :-) Vännerna och släkten tyräffar man ju var man än bor så. En dag blir det hus men inte nu, först ska liten titta fram och jag vara mammaledig ;-)

Jag är så otroligt lycklig över att vi ska få ett barn till, så underbart! Det är först nu man börjar kunna uppskatta det och fatta det, förut har man snarare haft ständig magsjuka, inte varit gravid :-D

Joel har haft det kanon när vår lilla familj bott där, där kan han leka med vatten, bada i poolen, äta nyplockade jordgubbar med hela kroppen och busa med vovven, leka med stenarna och bara ha det så roligt!

Det är med andra ord inte bara jag som njutit, och även pappa Micke har haft det kanon, eller hur Darling ;-)


Är så sugen på att baka kanelbullar någon dag men i denna värmen blir jag alldeles slut så det slutar mest vid tanken på att göra, inte dör vi av att det inte blir gjort helle men någon dag ska jag slå på stort när jag känner mig väldigt välmående och piggelin!

Ha det skönt så länge!!!!

RSS 2.0