Fin pojke

Snyggpojke på mammas 26 års kalas

Lägger in en fin bild på lilleman, ska städa nu så jag får ladda upp mer sedan :-)

Upp och ner och ner och upp...

Ja tiden går och illamåendet pendlar, känns dock bättre sedan jag blivit sjukskriven och kan vara hemma, vissa dagar är lite lugnare medan andra bara  är sängläge, jag passar på att njuta av varje stund som känns bra! Det känns dock som det går åt rätt håll med mer bra stunder ju längre tiden går men har det varit för många bra stunder så slänger bebben in en heldag med illamående för att jag inte ska glömma vem det är som bossar i denna kropp *skratt*

Snart är det semestertider och efter semesterveckorna hoppas jag vara i bra form igen för jobb och annat :-) Förhoppningsvis släpper det redan under semestern så jag får njuta av semestern med ;-)

Hoppas alla får en fin midsommar, det ska jag ha, mitt mål är att få behålla midsommarmaten, den jag får i mig :-)

För några dagar började jag lite smått fatta att det nog ska komma en liten sötnos till av detta illamående ;-) Tänk vad underbart!

Ska försöka ta mig tid senare när vädret inte är lika underbart och lägga in lite nya bilder vi samlat på oss i kameran ;-)


Hormoner och illamående :-)

Idag fick jag snällt ge upp efter en stund på jobbet, illamåendet blev alldeles för starkt, hemma sov jag i princip hela dagen. mår fortfarande illa. Hormonerna far i kroppen och humöret likaså, är betydligt me påverkad än med Joel av graviditeten. Ska ringa efter mer tabletter för illamåendet imorn, de hjälper ju vissa dagar iaf, annars skulle inte jobb vara möjligt alls.

Just nu har jag många tankar som rör sig i min lilla hjärna, precis som det ska vara när man väntar barn, många funderingar över framtiden. Drömmar, verklighet och andra saker som snurrar runt. hur som helst blir det alltid bra i slutändan *skratt* Det är knappast några världsliga saker bara små funderingar om olika ting.

Hoppas ni andra haft en fin dag!

Själv ska jag nog snart sova igen för jag börjar bli trött och frusen.


Dags för att ta sig tid att skriva :-)

Nu är det verkligen dags att skriva lite igen så inte bloggen blir alldeles död ;-)

Jag är ju gravid igen vilket de flesta redan vet, vi väntar ett nytt litet underverk som beräknas titta fram runt den 5 januari om allt går vägen :-) Jag har mått fruktansvärt illa denna gång, en stor del i att jag inte skrivit på ett tag nu, orken har helt enkelt inte funnits, jag har fått tabletter mot illamående av läkarn på MVC så nu är livet något drägligare, jag får behålla maten nästan jämt iaf även om jag fortfarande mår illa i omgångar, skönt, förut var det som konstant magsjuka och då blir man lite darrig på benen speciellt när man ska jobba :-D

Annars flyter det mesta på som vanligt, semestern närmar sig vilket känns otroligt skönt!
Joel utvecklas verkligen nu, han härmar och apar efter, klänger som vanligt och klättrar överallt ;-)
På dagis säger de att man aldrig vet vart man har honom, han är överallt och ingenstanns samtidigt :-D

Själv längtar jag till den lilla tittar ut (jag ska njuta av sommaren jag loooovar) för jag tycker inte att graviditeter är det roligaste som finns även om det är fantastiskt men däremot är det fruktansvärt trevligt när graviditeten är över och ett litet pyre kikar fram, det gillar jag. Många verkar älska att vara gravida och jag hör nog inte till den skaran, jag tycker att det går an iaf. Endel verkar inte vilja ha fler barn men sörjer över att inte få gå med magen i vädret någon mer gång, vi är alla olika och tur är det!

Efter nästa graviditet när kroppen stabiliserat sig ska jag börja rida igen, suget kommer mer ochg mer men nu väntar jag tills efter graviditeten, har ju ändå inte ridit aktivt på några år så jag kan vänta en stund till! Tur att det finns pållar att snusa på endå!

Grattis min älskade lillabror som fyller 22 idag :-)


Jag, Bror och våra söner 2009

2 ungar som inte vill sitta still hihi :-D


RSS 2.0