Lite snuvigt men mycket bättre och hästabstinens :-)

Nu börjar vi bli något piggare här hemma, fortfarande lite trött i kroppen och snuvig men jag käkar vitlök så det står härliga till så jag hoppas jag ska kunna vara bra imorn så jag kan gå till sjukgymnasten!!!

Hästabstinens har jag i massor, under graviditeten och första månaderna när Joel var född trodde man inte att man skulle få tillbaka de känslorna för hästarna igen, men som min käre sa, ett sådant stort intresse tappar man INTE men sedan så påverkar väll hormonerna en under graviditet och i början när barnet är väldigt litet, då ligger ju all fokus på den lilla på alla vis.

Men nu har jag hängt med till stallet lite då och då och det ärså härligt, skulle vilja ha ett stall här utanför att gå ut och pyssla i (kanske inte det bästa stället att ha ett stall på precis :-D)

Men i veckan ska jag ta Emma och pyssla med hennes pållar och veckan efter det vi köra lite (även Micke ska få prova), blir kul att köra då jag inte riktigt ännu vågar rida, mitt bäcken har ju blivit så mkt bättre men man behöver inte riskera någon tokig avfallning innan det blivit ännu bättre så jag sansar mig lite med det.

Har suttit och placerat min ppm pension, spännande värre :-) Nu är det gjort iaf!

Trött pojke här nedanför!

Snart dax för mig att börja jobba i mitten av januari... nu går det fort!

Nä nu är det dax för lite matfixning innan M kommer hem.



Sotis och Greta-09

Gerd-09

trött o hängig

Så vaknade man så fint med ont i halsen och snorig men framförallt med den där sjukdomströttheten i kroppen, när kroppen känns som den inte hänger ihop med en själv utan är mer som en sladdrig kostym som snart ska halka av :-)

Jag och Joel skulle ju umgås med Jossan och Teus idag, hade sett fram emot det men tji fick jag, ingen sjukgymnastik och ingen rolig kusseträff men vi får ta upp det så snart det går så jag inte smittar och framförallt är piggare, min förhoppning är att det är en sådan där förkylning som tar slut fort om man tar det lungt som dör av, men det kan man ju inte veta, men jag kör på den tron iaf tills något annat kommit fram.

Tänkte lägga upp nya bilder här men får vänta då det krånglade när jag skulle ladda in dem, får snällt vänta till min stora älskling kan hjälpa mig!

Joel är lite småsnorig men inte så farligt iaf.

Jag går ner ca ett halvt kilo i veckan och har minskat både höft och midjemått flera cm sedan starten, så härligt! Däremot så är sådana här dagar farliga när man är lite hängig och mest är inne och tar det lungt farligast då det är lättare att frångå rutiner med mat osv när man hinner fundera förmycket. Skam den som ger sig men lite klantig är jag då det vart lite lyxigare än gröt i morse... men inte blir man lyckligare för det efteråt... men som sagt bara att glöma och köra det seriösa köret igen :-)


8 månader

Ja nu fyllde lilleman 8 månader för några dagar sedan, livet är så roligt nu så det är inte sant. Jag är verkligen tacksam för mitt liv och de nära jag har runt mig! Jag skulle lätt kunna vara hemma ett år till om möjlighet fanns, livet är stenkul och rullar på i flygande fläng :-) Jag försöker ta vara på ögonblicken varje dag. Om några månader är det dags att jobba igen men man är nog inne i svängen rätt fort när man sätter fart så det ordnar sig!

Var och hälsade på min kompis och hennes familj för ett tag sedan och deras lilla relativt nyfödda barn som heter Ylva, hon var helt underbar och det är deras 2 åriga son med. Men det var otroligt kul att babbla med modern till de fina barnen också, blir nog en tur dit snart igen! Hon är en härlig tjej med båda fötterna på jorden och med ungefär samma tankar om livet som jag!!

Nä nu ska jag göra något vettigare än att sitta här!


Bäcken, svin och diggande pojke

Tjohejsan! 

Idag är jag verkligen trött, vet inte om det beror på vaccinet jag tog idag eller om det är i största allmänhet. Fick reda på från mitt arbete då de fått information att de hade vaccination över på vivansborg (svininfluensa) då det inte tagit slut när de vaccinerade riskgrupperna och eftersom det är färskvara måste de ju använda upp det inom en viss hållbarhetstid så mamma som var här och sällskapade med mig och Joel knatade fint iväg och fick oss varsitt stick.

För någon vecka sedan roterade mitt bäcken igen... jag som så fint trodde att det aldrig skulel hända igen då det varit så bra så länge, men tji fick jag när jag klev upp från soffan... jag som gjort betydligt värre saker än så på senaste tiden, burit upp tunga möbler för trapporna osv... Jag hade kommit långt i min träning hos sjukgymnasten som nästan trodde jag var färdigbehandlad och kanske snart skulle klara mig själv på ett vanligt gym men tji fick vi, nu har hon fixat det på plats igen och jag har börjat träna igen men har gått ner lite i antal övningar och lägger på någon per träningstillfälle igen... bäcknet har hållit sig på plats iaf och bältet har jag kunnat använda mindre igen, bara när jag går ut på promenad tar jag det... mitt älskade bälte som jag trodde jag skulle slippa fram till nästa graviditet iaf :-D men skam den som ger sig jag är ju snart där jag var innan det roterade igen :-) Här ger man inte upp :-) Däremot var det frustrerande direkt efteråt när jag inte kunde motionera då jag ju kämpar mig ner i vikt och att gå ut och gå reducerar vikten och ökar verkligen mitt mående då jag ÄLSKAR att promenera! Men världen här kommer jag igen för idag promenerade jag och det gick kanon!

Joel tränar på och det skulle inte förvåna mig om han tar sina första steg om några veckor för han kämpar på med sina ståsjälv övningar ;-) Han har börjat digga till musik också och ser helrolig ut då han verkligen anstränger sig för att gunga itakt så ser han så otroligt koncentrerad ut, ingen dans med ett brett leende utan snarare filosofiska gungningar :-)
Min snälla mamma har inhandlat lite vintermössor o.dyl åt lilleman och jag och Mickis lite kläder i större storlekar :-) känns skönt att ha laddat upp förrådet åt lilleman.

JOSSAN- Jag vill gärna gå en härlig prommis med dig och Tean någon dag när du kan! För nu kan ju jag med när benen är ok igen :-)

Maddis! Han växer verkligen så det knakar, hoppas verkligen vi kan ses i jul när du kommer hem för det var så roligt att träffas sist!

Siri- Du är härlig syster min, hoppas du inte  växt fast vid datorn ;-)


Nä nu är det ensam mamma söker snart som jag ska plåga älsklingen med... ;-)


Joel pirat 7 månader


RSS 2.0