Dressyr, Kusinträff och Birsta

Det har varit en helt underbar helg med solsken och värme, vi har varit ute mycket, i lördags tävlade mina syskon dressyr i Timrå så jag och Joel var där och kikade på dem, det var mysigt som sjutton och så skönt utomhus, Joel sov så sött och  hade nog ingen större koll på vem som för stunden bar honom i bärselen :-) Han hade ständigt kvinnliga beundrare runt sig *skratt*, även vid blöjbyte, det vill han nog inte höra talas om när har är 12 precis :-)

Det var mysigt att snusa på lite hästmular och kika lite på fina ekipage, Rocco som jag sålde för några år sedan vann lättBn, de har gjort ett kanonjobb med honom :-) Helt rätt köpare!

Helt hästlös har jag som sagt varit i en dryg vecka men det känns ok, hon bodde ju hos dem ett år innan de nu köpt henne så hon har det kanon där, och just nu har jag ju mitt liv fyllt av det underbaraste man kan tänka sig, En helt underbar familj och vår egen lilla skapelse och individ som utvecklas starkt varje dag, händer alltid något nytt :-)

Sedan kom Mickes bror och hans fru och Joels några månader äldre  kusin Teus på besök, Teus var vädigt fundersam över vad Joel var för spännande "sak", vi tog en myspromenad tillsammans och det gör jag gärna om ;-)
 Jag tror faktiskt vi skulle kunna starta en barnvagnsverkstad, kan ju behövas efter manlig barnvagnsbehandling *skratt*, kanske skulle våra mannliga älsklingar starta tester av barnvagnar, håller de för dem så är det grönt!

I måndags var jag och Joel på premiärtur i birstahuset, det överlevde vi bra även om jag inte hittade det jag sökte mest, men det tar vi en annan gång. Denna vecka känns lite hektisk så jag får ursäkta mig redan nu om jag inte hör av mig till alla mina nära och kära under denna vecka, full rulle här.Det är så många jag vill träffa och ringa men det får nog vänta till nästa vecka... dessutom får vi hit en container så jag vill verkligen vårstäda här kan jag lova, passa på att slänga massa rat!

Nä nu är det dags att  umgås med Joel lite!


Ny vän

Igår träffade jag och Joel vår nyfunna vän, det var kanonkul så härligt att det klaffar, vi har ju inte slagit ihjäl varandra ännu iaf ;-) Det ska bli kanonkul när din lilla tittar ut och se vad det är för en liten filur!

Joel har varit lite stökig inatt, vaknat mycket, vill nog ha igång mjölkproduktionen lite till skulle jag tro.

Idag är det dags för en skrubbning av denna kärring i duschen, har liksom en förmåga att glömma sådant  sedan jag blev mamma, lillen badar däremot varje dag ;-)

Hästförsäljning och fotografering

Här händer det saker :-)   Vår kär molly, min gamla tävlingsponny som varit i min ägo i snart 11 år har köpts av hennes nuvarande fodervärd,  kontrkaten skrevs i lördags, känns som en sten som fallit från mitt bröst, jag har velat i flera år om jag ska sälja eller ej men hon har det kanon hos fodervärden och jag har itne det brinnande intresset längre så det känns så himla skönt!

I går var vi och fotade Joel hos fotografen, han blev jättefin på bilderna, längtar tills bilderna är färdiga!

Joel har börjat rata nappen mer och mer och använder tummen, men eftersom motoriken inte är finslipad så kan det vissa gånger ta tid innan tummen hittar rätt och då hinner han bli jättearg :-) inte lätt att vara liten, dessutom börjar ju armarna fäkta när han blir arg eller exter över någonting, då flyger ju tummen med, så var det ju inte med nappen, men han lär sig nog snart hur hans nya tröstekompis fungerar :-D

  

Sång med Joel

sitter och sjunger lite ur barnkammarboken för Joel, ofta somnar han efter en stund, om det är pga skönsång eller att han dormar av pga att mamma skränar hemskt låter jag vara osagt.

dagen har varit rätt lugn med promenad och lite städning, men mest myspys med familjen. har deklarerat med, skönt att få det ur världen.

inte så mycket mer att förtälja, ska se på grannfejden sedan.

Testskrivning

Ja tidigare idag lyckades vi lägga in en bild iaf och nu ska jag testa att skriva ett inlägg innan  vi börjar bloggandet på allvar.

Bloggen kommer att handla om mig och mina nära och kära, framförallt min familje som består av mig, min man Mikael, vår son joel som är född 4 mars i år och våra 4 katter.

Jag har en ponny också men på lördag ska hennes nuvarande fodervärd ta över henne förgott, hon har haft henne i ca ett år nu och hon har det kanonbra min kära gamla tävlingsponny, det känns helt rätt då mitt hästintresse inte är på samma nivå som förr, dags att upptäcka lite andra saker i denna värld (hästarna tar ju upp stor tid och då blir det bara HÄSTAR vilket nästan hela mitt liv har varit *skratt*).  I början hade jag abstinens men nu har jag hittat andra saker att förgylla tiden med!

Bloggen är framförallt en sorts "dagbok" för mig och där nära och kära kan läsa om de har lyst men andra läsare är också hjärtligt välkomna om ni lyckas hitta hit.

Lägger in några bilder på vår älskade Joel som är tagna under hans första månad i livet :-)










Joel


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0