Jul Jul härliga Jul och hockey!

Ja då var Julafton hos mamma den 24 och även julafton nr 2 idag 26 hos pappa, Maria och Joels Mostrar genomförda, båda två med god mat!

På Jul var vi först och firade jul hos min mormor som tyvärr inte kan fira hemma hos någon av oss pga att hon sitter i en "rullstol" modell stor som inte går in genom normalstora dörrar och drack glögg  och skrattade åt Joel som kröp med rumpan i vädret som vanligt, det får den allra buttraste att skina upp :-) Det var fullt hus med vår lilla familj, Morfar, Mormor och min moster och morbror och 3 hundar som tycker Joel är spännande på olika sätt, Morfars hund är lite orolig att han ska komma emellan henne och husse, en av morbrors hundar tyckte han var en mystisk men spännande figur och den andra ville helst sitta i Joels knä, vilket inte är speciellt lämpligt pga storleken :-)
Det var full rulle på mormors boende :-D första julen hemma hos mamma utan mormor kändes konstigt men vi hade väldigt roligt iaf!

Joel höll låda och roade alla ända tills han stupade i säng, han fick några paket men i hans ålder är uppenbarligen paket inte det viktigaste utan snarare det minst viktigaste av allt, allt var intressantare än paketen *skratt* Vi fick nästan jaga honom med paketen, han hade inte tid att sitta still , det finns ju så mycket turbo i hans lilla kropp som vill upptäcka världen!

Supergod mat, men jag var duktig och lät bli den supergoda efterrätten, mamma hade köpt fruktfat åt mig :-) Det blir några feta dagar till och göra slut på julmaten här hemma för slänga mat har vi inte råd med men sedan är det skäpning igen.

Vi avslutade kvällen med PÅ SPÅRET spelet och det var härligt, en så otroligt härlig dag! En av mina bästa julaftnar sedan jag blev vuxen! Innan vi åkte till mamma hade vi myspys här hemma med julfrukost med kissarna!

Idag var vi hos pappa och mina syskon och åt god mat, Joel var där medan jag och älsklingen var på Hockey, där Timrå vann! härligt! Joel hade fullt upp när jag skulle hämta honom, han hade inte alls bråttom hem *skratt* Vädret var inte lika roligt att köra bil i dock men vi kom både till hockeyn och hem iaf utan några skador  :-)

Joel med pappa julen 2009

Joel hos sin mormor Julen 2009

FULL RULLE!!!

Ja här är det full rulle på många sätt!!! Har knappast haft tid att blogga någonting för det verkliga livet har varit fullspäckat så cyberspace har fått ligga lite bakom.

Joel knatar på och tränar gå, 8 stadiga steg är rekordet än så länge utan stöd, han vill verkligen träna hela tiden :-)

Jag tränar för fullt och rasar i vikt och bäcknet sköter sig exemplariskt! Det är så roligt!

Joels minsta storebror har fyllt år så vi var dit och firade honom, sex år nu grabben, tiden går fort!

I förrgår var Jiva, sångerskan här och vi hade kanonkul, så kul att hon sov övet tills igår :-)

Hon är en av Joels stora idoler, helt klart! En rolig tant tycketr han :-)

Vi gjorde köttbullar sent på kvällen, de blev så goda så vi fick skynda oss att frysa in några till framtida middag som de var tänkta till, men en köttbulle smörgås eller två blev det allt och några roliga avsnitt av skenet Bedrar, min favvoserie :-) H U M O R Galet rolig kväll med galna människor!

Igår var Joel hos mormor sin och sov över till idag, de hade mycket roligt har jag fått rapporter om ;-) Vår lilla solstråle!

Anledningen till översovningen var att vi var på en Julkonsert i EON arena med Sissel Kyrkjebös strålande jul (som konserten heter) och flera andra människor tex Odd Nordstoga, The real group, Orsa spelmän m.fl. Det var HELT underbart! Sissels röst slår alla!!! Snacka om vacker och klar röst, känns som hon har en oändlig kapacitet utan gränser. Väl värd att gå på hel klart!

Idag har vi fått hem lilleman som nu lagt sig! Vi har gjort sill och senap och just nu har jag 2 vörtlimpor i ugnen, mysigt! Det är verkligen en otroligt fin tid, snön öser ner! UNDERBART!

Jag och älsklingen lagar köttbullar en sen fredagkväll med Jiva som fotar :-)




Bloggtoppen nästa ;-)

Ja nog skulle man lätt vinna en bloggtävling med denna uppdatering :-) ni får trösta er med att jag har en massa roligt för mig när det är dåligt med skrift på min sida ;-) Det som är synd är att jag glömmer så mkt vad som hänt sedan sist när jag skriver så sällan, livet rullar dock på ändå :-)

Joel har nyss fyllt 9 månader och är verkligen den underbaraste son vi kunnat få! Han är så otroligt nöjd, lättsam och glad nästan jämt.

Han har börjat tjattra som sjutton, en blandning av kalleanka, piff och puff och musse pigg *skratt*

Jag tror inte det dröjer så himla länge innan lilleman går, han tar något styeg då och då utan stöd och vill mer.

Jag har varit till Emma gumman några gånger och stillat min hästabstinens för stunden, ett mycket bra och trevligt sätt att stilla den på med världens bästa Emma och aå goa pållar, jag körde dessutom Kerstin, världens sötaste minishettis :-) Men att bara pyssla och snusa på dem är så härligt, ska snart dit igen ;-)

Joel och Kusin Teus med morsor tillbringade Joels 9 månadersdag på birsta och de var så goa så :-) Joel snäll som oftast men man kan ju diskutera om det var det roligaste sättet att fira sin månadsdag på, att sitta fastspänd i en vagn, att bli lössläppta på Birsta och få rejsa omkring skulle nog ha uppskattats.

Men trots sina virriga och yra men glada mammor som går omvägar på birsta för att hitta rätt butik :-) så tycker mammorna själva att de iaf är vagnproffs, det har vi bevisat 2 gånger i år!!!

Just nu ligger vår älskade älskade pojke och sover så sött, trött efter gårdagens shoppande så sov han en extra lång slummer mitt på dagen.

Nä nu är det snart tvmys med älsklingen :-)

Joel 8 månader sover på sitt sätt

Joel 8 månader med gåvagnen

RSS 2.0