Dags för en skrivperiod igen :-)

Nu har det gått en tid sedan jag skrev sist, jag har ju mina perioder, ibland vill jag skriva hela tiden, ibland inte alls.

Det har säkerligen hänt mycket på denna tid men allt kommer jag inte ihåg i vanlig ordning :-)

Joel har hunnit fylla 7 månader iaf, våran älskade skatt! Jag är så otroligt tacksam över min underbara make och vår son!

Jag och Joel har varit i skåne under en vecka tillsammans med min mamma och hälsat på min bror och Joels 2 åriga kusin :-)  Det var så otroligt roligt att träffa min bror, tänker på honom så mycket när man inte ses. Oscar är verkligen en härlig unge som jag skulle kunna berätta mycket om :-) Ett riktigt charmtroll precis som Joel. Det var en tuff vecka där nere med mkt städning då broder flyttat till egen lägenhet och de som bodde där innan hade inte städat så bra *skratt* men det kändes otroligt bra att få hjälpa till!!!

Joel hittade en ny idol i Oscar iaf :-)

Vi har skickat in ansökan om dagisplats till Joel nu så det känns skönt att det är gjort. Han väger nästan 9 kilo nu och är 69 lång :-) Vi var och tog en vaccination häromdagen och då vägde och mätte de.

Lilleman vill helst bara gå nu, han blir lite kinkig ibland om vi inte har tid just då att agera gåstöd när han kommer klättrandes upp för benen ;-D

Under veckan som gått har jag träffat Emmson och det var jättekul att prata, vi började 11 och när Micke kom hem från jobbet flera timmar senare satt vi fortfarande och tjattrade hihi!

Vi träffade kusin teus och Jossan häromdagen och Tomas. Det var jättekul, känns kanonkul att vi börjat träffas mer, det var jättemysigt att gå prommis och prata lite och att de små fick leka, men jag får nog prata lite allvar med Joel om hans krypstil så inte Teus blir rädd ;-)

I helgen är min kära älskade syster Siri här och det är jätteroligt *love you gumman*


Skåne hos bror höst-2009 Jag, Joel 7 månader, Gustav och Oscar 2 år

Oscar 2009 såååå charmig

Joel med mormor/Oscar med farmor -2009

Joel med mormor/Oscar med farmor -2009

Oscar ger Joel nappen- 2009 och har tagit Joels andra napp själv :-)

Oscar är stolt efter att Joel blir glad för nappen - 2009 och har tagit Joels andra napp själv :-)

Joel galet glad efter hemkomst från skåne 2009 (inga fler lååånga bilresor på ett tag önskar han)

Joel söt 2009 7 månader




RSS 2.0