Varmt och skönt

Nu är det härligt att vara hemma med lillemannen ;-) Vädret är underbart, har haft finbesök av systrarna mina :-) Vi har varit en riktig storfamilj här hemma och då trivs jag verkligen, det finns inget härligare. I går var vi och badade, premiärdopp för i år (och förra året eftersom jag var gravid då och inte alls badsugen), Det var otroligt härligt i vatnet, att dessutom klockan var halv 8 på kvällen och solen var lagom varm var ännu underbarare. Micke och Joel höll sig på stranden och hade det roligt, Joel fick dock nöja sig med skugga ï vagnen medan Micke solade lite. Vi fikade lite och hade helt enkelt kanonmysigt.
 
I Tisdags var vi på Matfors Kvällstävlingarna i ponnyhoppning hela famuiljen (inklusive systrarna) då de hopptävlade sina ponnyer, mysigt väder då med att vara ute i, Joel tittade med spänning på hästarna som hoppade.

Han är så otroligt härlig vår underbara lilla gosse, nu äter han på tårna för fulla muggar,  oftast är fötterna i vädret innan han hunnit vaknat till efter en tupplur :-)

Tydligen är bäcknet något roterat på högersida ännu på mig så jag får hjälp av sjukgymnast, därav orsaken till att mitt högra ben fortfarande viker sig ibland, hoppas vi kan få till det med tiden ;-) det är inte mycket så det ordnar sig nog :-)

joel med fötter drygt 3 månader

Här är fötterna i vädret, som vanligt :-)

På hästtävlingarna kom min moster förbi (och även min mor) och hon lyckades åstakomma Joels första riktiga asgarv/skratt, inget jollerskratt utan riktigt gapskratt ,vi hoppade till kan jag lova ;-)

Jag älskar verkligen mitt liv, jag har en underbar släkt, en helt underbar make, en sååå härlig son, det finns inget mer spännande och roligare än att vara mamma. En stor kram även till mina härliga vänner :-)

Snart blir det tomt då sångerskan Micke spelar med ska åka bort några veckor så då blir det inte några repningar här hemma, men jag väntar mig en dam som kommer hem full av energi, många härliga skratt och mycket erfarenhet i bagaget :-) Hoppas du får kanonroligt! MEN kapten Higgins och kissarna lär sakna dig!
TYvärr är dessutom laserpennan borta fortfarande ;-)

Nu är det snart mysdags med min stora älskling!


25 år har jag också blivit, firade hemma hos min moder :-) Tack alla som kom och uppvaktade, så roligt att se er!

Jag och Joel på min 25 årsdag


Det har dröjt...

... IGEN.

Livet leker helt enkelt, det är full rulle hela tiden och så underbart!

Mammas 50årsfest blev jättelyckad och hon var nöjd! Det känns så bra att få hjälpa henne!

Till veckan fyller jag år, kalasigt värre :-)

Idag var jag och Joel på hästtävlingar med syrrorna, en härlig dag och bra gick det :-) Däremot har jag varit seeg pga vädret men lika glad ändå!

Min älskade make sitter och myser med Joelälsklingen i soffan :-)

Älskar mina kära syskon :-)

Hyffsat seeg, kommer inte på något att skriva idag precis.

Nu var det längesedan...

...jag skrev, har varit fullt upp, tyvärr är mitt minne som det är så jag kommer inte lyckas återberätta allt som hänt, jag lever myckt för dagen så det som har varit flyger ofta bort, förutom oförglömmliga saker såklart.

Joels feber gick över dagen efter iaf! Härligt! Han är en piggelin kille igen.

Joel är vår största kärlek, han är underbar! Inget i världen skulle kunna ersätta honom!

Han är en "riktig" bebbe nu, ingen spädis längre, nu kan man krama om honom på riktigt, en rejäl o go stabil kille ;-)

Han lyfter saker och smakar på allt just nu, gör pruttljud med munnen och babblar som sjutton :-) på sitt eget språk, han är en riktig gladskit och älskar sitt babygym, han kan ligga där länge, man kan inte sluta se på honom när han leker :-)
Han har börjat upptäcka världen omkring sig lite mer och pappa har blivit en intressant figur nu.

Vi har varit och hjälpt min kära mor jag och Joel  med förberedelser till sitt öppethus hon ska ha till helgen (50 år), Mickis har jobbat han och spelat in med Jiva.

Älskar att vara ute på landet hos mamma, det är så skönt! Så vackert och härligt med lantluften(märks att jag inte är lägenhetsmänniska) men jag står ut ett tag till här i lägenheten, tid för hus kommer i framtiden :-) Men Joel sover så himla gott i vagnen hos mamma, nästan så man blir orolig när han aldrig vaknar utan snusar på mycket längre än hemma :-)

Jag är så glad att jag har världens bästa mamma,, tänk att man kan ha sån tur ;-) hon är världens bästa mormor med för den delen!

På morsdag var vi hos min mormor  och firade lite, jag bakade en god prinsesstårta som höll på att flyta bort i värmen, hade tänkt ta hem det som blev över til min älskling som jobbade men då hade han fått en med sur grädde så vi fick hiva det som blev över tyvärr. Men gott var det!

Min födelsedag närmar sig också, ska bli roligt att fylla år faktiskt, tycker det är roligt att folk samlas och umgås! Vi ska nog vara hos mamma då, inte helt klart men troligtvis då hon bor lite rymmligare för att ta hem folk!

var ute och fotade förra gången jag var hos mor, med två hundar i den andra... inte det lättaste att få bra bilder då ;-)

mormor o morfars lilla Skrållan och mammas/brorsans Magic.

Vi har även varit hos Joels minsta Storebror och hälsat på.

Vi har varit hos en av mina bästa vänner som köpt hus, så fint hon får det!


Älskar verkligen min härliga familj, min underbara man som är världens bästa make, pappa och bästa vän! Lilla härliga Joel och våra djur!

Många kramar till mina vänner!

Jossan- vill ha ditt lösenord... tomas sa det åt mig men jag kommer inte in iaf... skicka det till min mail... [email protected] . Tack ;-) Vi ska ta och ses något så de små får träffas, och vi med förstås :-)

Magick i skogen-09Mormor o Morfars Skrållan-09

Stämmningsbild-skedvik



RSS 2.0