Bäcken, svin och diggande pojke

Tjohejsan! 

Idag är jag verkligen trött, vet inte om det beror på vaccinet jag tog idag eller om det är i största allmänhet. Fick reda på från mitt arbete då de fått information att de hade vaccination över på vivansborg (svininfluensa) då det inte tagit slut när de vaccinerade riskgrupperna och eftersom det är färskvara måste de ju använda upp det inom en viss hållbarhetstid så mamma som var här och sällskapade med mig och Joel knatade fint iväg och fick oss varsitt stick.

För någon vecka sedan roterade mitt bäcken igen... jag som så fint trodde att det aldrig skulel hända igen då det varit så bra så länge, men tji fick jag när jag klev upp från soffan... jag som gjort betydligt värre saker än så på senaste tiden, burit upp tunga möbler för trapporna osv... Jag hade kommit långt i min träning hos sjukgymnasten som nästan trodde jag var färdigbehandlad och kanske snart skulle klara mig själv på ett vanligt gym men tji fick vi, nu har hon fixat det på plats igen och jag har börjat träna igen men har gått ner lite i antal övningar och lägger på någon per träningstillfälle igen... bäcknet har hållit sig på plats iaf och bältet har jag kunnat använda mindre igen, bara när jag går ut på promenad tar jag det... mitt älskade bälte som jag trodde jag skulle slippa fram till nästa graviditet iaf :-D men skam den som ger sig jag är ju snart där jag var innan det roterade igen :-) Här ger man inte upp :-) Däremot var det frustrerande direkt efteråt när jag inte kunde motionera då jag ju kämpar mig ner i vikt och att gå ut och gå reducerar vikten och ökar verkligen mitt mående då jag ÄLSKAR att promenera! Men världen här kommer jag igen för idag promenerade jag och det gick kanon!

Joel tränar på och det skulle inte förvåna mig om han tar sina första steg om några veckor för han kämpar på med sina ståsjälv övningar ;-) Han har börjat digga till musik också och ser helrolig ut då han verkligen anstränger sig för att gunga itakt så ser han så otroligt koncentrerad ut, ingen dans med ett brett leende utan snarare filosofiska gungningar :-)
Min snälla mamma har inhandlat lite vintermössor o.dyl åt lilleman och jag och Mickis lite kläder i större storlekar :-) känns skönt att ha laddat upp förrådet åt lilleman.

JOSSAN- Jag vill gärna gå en härlig prommis med dig och Tean någon dag när du kan! För nu kan ju jag med när benen är ok igen :-)

Maddis! Han växer verkligen så det knakar, hoppas verkligen vi kan ses i jul när du kommer hem för det var så roligt att träffas sist!

Siri- Du är härlig syster min, hoppas du inte  växt fast vid datorn ;-)


Nä nu är det ensam mamma söker snart som jag ska plåga älsklingen med... ;-)


Joel pirat 7 månader


Kommentarer
Postat av: Jossan&Teus

Hahaha,fy vad jag ÄLSKAR den där bilden.RövarJoel :o) Klart vi ska ta och ses,de är ju olyckligt att du ska behöva ha såna problem.Men nu hoppas vi på att de ska bli bra denna gång då :D KRAMAR!

2009-11-04 @ 13:17:46
URL: http://mammatillteus.blogg.se/
Postat av: Mia

Vilken cooling!!!



Låter inte vidare alls med ditt bäcken. Tvi vale. Jag ska inte klaga alls hör jag. :-o

2009-11-05 @ 20:12:00
URL: http://woodland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0