Rotmos och härligt höstväder :-)

Just nu gör jag rotmos för fulla muggar i köket :-) Det är så gott!!!!

Har mått ganska bra idag och kunnat ta mig nerför alla traporna och stapplat mig till lekparken med mion stora och min lilla kille ;-) Det är så mysigt i lekparken nu sedan de gjort nytt staket och fått dit lite nya grejor :-) Om man får önska skulle ett par grindar till staketet inte sitta helt fel, åtminstonde på ena sidan så man bara har ett hål att vakta när fartdåren är på rymmarhumör ;-) Men det är tur att pappa har friska ben och kan springa efter herrn då mina inte riktigt duger till det nu :-D Joel träffade lite dagispolare i parken också till hans förtjusning, kul att få träffa dem för mig med då det ju alltid är Micke som hämtar och lämnar på dagis.

Joel slumrar sött efter svängen i lekparken så vi lär nog få väcka honom till middagen :-)

Det har varit en mysig helg, igår vart den myskväll framför tvn och lär bli även ikväll, några långpromenader på en fin söndagskväll får jag ju skippe framöver men det kommer framöver då jag kan sätta fart på benen igen... längtar att kunna röra mig igen... vet att det återstår en del även efter förlossning med träning osv för att bäcknet ska bli sig självt igen och inte hoppa ur osv men jag vet att det kommer bli bra tids nog. Tänk att man till coh med kan längta efter att kunna dammsuga :-D Då har det gått långt, nu får stora kärleken sköta de flesta sysslorna. Jag föröker iaf laga mat och diska så länge sammandragningarna inte får för sig att jäklas.

Ha en mycket trevlig söndag mina kära vänner!


Kommentarer
Postat av: Madde

men fy, trodde inte det var möjligt att man kunde längta efter att få dammsuga...haha...tycker synd om dig!! ska njuta extra mycket imorgon när jag spenderar hela dagen i skogen. Kramar

2010-09-26 @ 18:53:21
Postat av: Frida Lidén

Jag hoppas verkligen du njuter åt mig att få vara i skogen för är det något jag verkligen älskar och längtar till så är det att få ströva i skogen :-)



Jodå man kan längta efter att få manövrera en snabeldrake, jag lovar :-D Älsklingen har dammsugit och skurat innan helgen så jag får njuta av ett lite mindre dammigt hemnågra dagar ;-) men med 4 katter och en liten gangster så blir det lortigt fort, lite frustrerande att vara hemma hela dagarna och inte kunna göra så mkt och lämna åt älskling som både jobbar, tar hand om de fysiska bitarna med lilleman och städar. Imorn firar vi 5 år tillsammans :-)Vet inte exakt när vi officiellt blev tillsammans så vi har tagit dagen då jag var hem till honom och hälsade på första gången då vi inte riktigt hade några partnersplaner men tydligen blev det så :-)

2010-09-27 @ 12:57:20
URL: http://fridaliden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0